Cova de la Guineu
Corbera de Llobregat

Edats dels Metalls
    Anys enrere s'hi ha realitzat trencament de concreccions naturals (estalagmites i estalactites).
    Catàleg Municipal, 2005, núm. 96
    Agustí G. Larios, Helena Garcia Navarro

Cavitat càrstica amb un recorregut aproximat de 20 m i una amplada màxima de 45 cm. En aquest espai s'ha recuperat un conjunt de material ceràmic, així com fragments de metall (bronze) i restes de fauna. Els materials recuperats responen a un ús esporàdic de la cavitat, ja que les seves reduïdes dimensions no permeten una ocupació permanent d'aquest espai.

Informació i fotografies facilitades per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat i SpeleoCorb

Les troballes han estat realitzades a l'agost de 2004 per membres de la Secció d'Espeleologia del SAC de Corbera de Llobregat, els quals van notificar-lo al Servei d'Arqueologia de la Generalitat de Catalunya. Al setembre de 2004, s'hi va realitzar una inspecció a càrrec de l'arqueòleg territorial de la zona.

SERVEI DE PATRIMONI ARQUEOLÒGIC (2005). Inventari del patrimoni arqueològic de Catalunya. Carta arqueològica. Corbera de Llobregat (Baix Llobregat). Barcelona: Generalitat de Catalunya.