Corral del Culebró
Sant Pere de Ribes

Fondet del corral del Culebró
    Des del camí que passa sota la Penya del Duc, seguir fins al segon revolt i continuar per un sender

En estat ruïnós i envoltat de vegetació.
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Corral situat en una zona boscosa propera a la Penya del Duc. És una construcció de planta rectangular que tenia la coberta a una vessant que feia el desaiguat a la façana. S'obre amb tres grans pòrtics d'arc de mig punt de pedra, davant dels quals hi ha un pati tancat per un baluard quadrangular. En el mur de llevant hi ha les restes del portal d'accés, que ha estat parcialment refet amb maó. Dins de la construcció també s'observen restes de murs de maó de les mateixes característiques. El parament dels murs és eminentment de pedra lligada amb morter, amb els angles definits amb pedres escairades de majors dimensions.