Cases dels mestres
Arenys de Munt

Carrer de Les Flors, núms. 12, 14, 16 i 18

Enric Catà i Catà
    Jordi Montlló Bolart

Quatre grups d'habitatges de quatre cases per grup. Consten de planta baixa i pis, excepte la del número 12 que ha estat reformada amb posterioritat. L'entrada és comuna i dóna accés a dues cases de la planta baixa i les escales de les dues cases de la planta pis.
    Damunt la porta principal d'entrada hi ha un balcó amb la barana de ferro. Cada casa consta de dues finestres amb una distribució geomètrica a la façana. Al davant hi ha un petit pati que separa la façana de la vorera del carrer.

Encarregades a l'arquitecte Enric Catà i Catà per l'alcalde Josep Maria Soler, dins un pla general del poble; en el que s'incloïa la construcció de les "cases - habitació" per als mestres del grup escolar al carrer de les flors. L'encàrrec es va fer a l'any 1936.

FORN i SALVÀ, Francesc (1995). Enric Catà i Catà. Arquitecte il·lustre i arenyenc oblidat (segona part). A Arennios núm. 32, desembre de 1995. Col·lectiu pel Museu - Arxiu d'Arenys de Munt, pp. 12-15.