Font pública
Arenys de Munt

Cruïlla de la Rambla de l'Eixample amb el carrer Panagall

BCIL (Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003)
    Si: IPA núm. 8257
    Ajuntament d'Arenys de Munt (Rbla. Francesc Macià, 59).
    Jordi Montlló Bolart

Font originària de 1926, restaurada l'any 2002, reemplaçant les peces de ceràmica malmeses i s'hi ha afegit uns bancs de forma circular imitant l'estil gaudinià al voltant.
    S'han traslladat elements urbans com la cabina telefònica i la bústia postal per alliberar l'espai del voltant. També s'han canviat les canonades i l'enllumenat públic.

Tot i que la font té un afegit modern imitant l'estil de bancs de gaudí, el disseny original és clarament noucentista. Un moviment que neix per contraposició als ideals estètics del modernisme.

Restaurada per l'Ajuntament l'any 2002.

MISSÉ, Joan (2002). Restauració de la font pública. Amunt Arenys, núm. 24, octubre de 2002, pàg.6
    VIADER i CROUS, Montse (1986). Font pública (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.