Can Barbeta
Arenys de Munt

Carrer Barbeta, 17

Si: IPA núm. 8259
    Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular amb la masoveria al costat, fent cantonada. Consta de planta baixa i dos pisos. Coberta de teules a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. Porta principal de pedra i llinda recta, al costat hi ha una finestra amb reixes. En el primer pis hi ha tres balcons amb la barana de ferro i en el segon pis hi trobem una galeria amb cinc obertures d'arc de mig punt agrupades en un conjunt de tres i un altre de dos.

Antigament tenia l'era al davant on ara hi passa el camí. Però es conserva la bassa d'aigua.

El nom li ve en motiu dels propietaris.

VIADER i CROUS, Montse (1986). Can Barbeta (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.