Casa Serra
Martorell

C. del Pedró, 16-16A

Josep Ros i Ros
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

És una casa de planta i pis en cantonada, amb les obertures decorades amb guardapols ogival i motlluratges mixtilinis. Els eixos descrits per les obertures ritmen la composició mitjançant el contrast de color i la solució, també mixtilínia, donada al coronament.

Es tracta d'un edifici modernista projectat per l'arquitecte municipal Josep Ros i Ros i edificat l'any 1913. L'edifici es va restaurar l'any 1997. El carrer on es va edificar rep el nom de carrer del Pedró perquè antigament allà s'ubicava una creu de terme o pedró.