Casa Rovira
Vilafranca del Penedès

Carrer de Sant Pere, 80

esquerdes i desnivellament del balcó de l'entresòl al fer l'obertura del garatge.
    Jordi Montlló Bolart

Casa que fa cantonada amb el passatge Moliner, de planta rectangular i que consta de planta baixa, entresòl i dos pisos. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal.
    Accés per un gran portal d'entrada desplaçat a l'esquerra de la façana, d'arc escarser. Al costat, a nivell de planta baixa, han fet una obertura per accés a garatge. Al seu damunt, hi ha el balcó d'obertura única de l'entresòl. En el primer pis trobem un balcó corregut de tres obertures adintellades i amb motllures. En el segon pis, hi ha tres balcons d'obertura única alineades amb les del pis inferior, també adintellades i amb motllures. El coronament de la façana és amb cornisa que amaga la canalització de desguàs.