Casa Ribera i Girona
Vilafranca del Penedès

Carrer de la Palma, 10

Jordi Montlló Bolart

Edifici entre mitgeres de planta rectangular que consta de semisoterrani, en una crugia, planta baixa i dos pisos; la coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana.
    La façana principal te una composició simètrica a partir de quatre eixos verticals, exceptuant la planta baixa. Aquesta té tres portals, un és l'entrada d'una botiga, d'arc rebaixat. Entre el segon i tercer portal hi ha un balcó ampitador.
    A la primera planta hi ha quatre balcons d'obertura única adintellada. A la segona planta hi ha un altre balcó per cada balcó de la planta inferior.
    El parament és llis i està coronat amb una cornisa que separa un ampit llis amb un realçament central curvilini.