L'any 1840, Simeon Martí va obrir una petita botiga al carrer de Barcelona, 28 (al mateix lloc on es troba actualment el comerç). Es dedicaven a la venda de tot tipus de productes, però sobretot productes del camp i bestiar. Era coneguda amb el nom de Ca la Nena. A principis del segle XX, el negoci s'especialitza en l'elaboració d'embotits catalans (xarcuteria) i, l'any 1916, Maria Martí (neta de l'anterior) aconsegueix la concessió d'estanc. A partir d'aquest moment, també es coneix amb aquest nom. L'any 1951, Enric Pascual i el seu fill Joaquim es fan càrrec de l'establiment, passant a anomenar-se Casa Pascual. A partir de l'any 2002 es substitueix la venda de productes alimentaris per passar a ser un celler de vins i caves especialitzat. L'any 2006, la Generalitat de Catalunya li atorga el premi d'establiment centenari. En l'actualitat, aquest establiment es complementa amb el del costat (número 382) on hi ha el celler. Ambdues construccions són de la mateixa propietat. És l'establiment comercial més antic de Vallirana.