Casa Oller
Castellterçol

C. de Ramon Albó, 21.

Virgínia Cepero González

Edifici aïllat de planta rectangular, de tipologia ciutat-jardí, que consta de planta baixa, planta pis i golfes.
    La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants, i el carener perpendicular a la façana principal, que es troba alineada amb el carrer Ramón Albó. Presenta una barbacana perimetral que corona l'edifici.
    La façana és de composició simètrica, amb obertures rectangulars i un balcó central.
    Els murs de façana són de maçoneria, arrebossats.

La consolidació de Castellterçol com a vila d'estiueig, es va produir pels volts dels anys vint del segle passat. Es van construir un gran nombre de torres unifamiliars, de tipologia ciutat-jardí, que es va imposar a tot el país durant els anys del Noucentisme.