Casa número 6 del carrer Francesc Ferrer
Artés

C. Francesc Ferrer, 6

Neoclàssic
    Elements afegits als anys 70 i manca de manteniment.
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular, que consta de planta baixa, dos pisos i golfes; coberta de teules àrabs a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal. Façana principal de composició simètrica: obertures amb balconades en els dos pisos; les balconades centrals són dobles (acollint dos finestrals) i les laterals simples. En total, hi ha vuit finestrals, quatre per planta; tots emmarcats amb una franja de revestiment pintat de blanc i decorada a la zona de la llinda amb motius florals. Pilars, sustentats per mènsules, a banda i banda de la façana tanquen la composició. L'arrebossat de la façana imita un parament amb carreus i està pintat en un color rosa vell. La planta baixa havia estat utilitzada als anys 70, com a botiga de confecció. Actualment està en desús i la seva decoració desvirtua la resta de l'edifici.