Casa nova del Bolet
Mediona

Possiblement afectat per l'activitat agrícola.
    Fitxa PAP017 del Catàleg de béns a protegir del POUM.
    3982 Inventari Patrimoni Arqueològic
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

El jaciment es troba davant la masia, en una zona de feixes que van quedar al descobert després de l’incendi de 1989. El materials recuperats a la zona pertanyen a dos períodes cronològics diferents, per una banda un grup de l'Epipaleolitic- neolític, amb pocs materials com un gratador, ascles i algun fragment de destral, i per un altre restes del Paleolític superior inicial. Aquest segon grup conté un grup de materials més nombrós, i també força complex de definir segons esmenten els especialistes. En general doncs, tot i que les restes tenen un cert aspecte mosterià evolucionat, tot sembla indicar que el conjunt lític s’hauria d’adscriure al Paleolític superior inicial, principalment degut al predomini de retocs simples i profunds i d’ascles de 3.5 cm

Descobert el 1959 per P. Giró i Josep M. Massachs. Els anys ’80 la zona es va tornar a prospectar per Josep Gallart i Romeu membre de l’AECCM

RAURET, A. M. El proceso de la primitiva población del Panadés. 1963. p.61. esis de Licenciatura per la Universitat de Barcelona.

MONFORT SALIONS, J. Talleres líticos de superficie del Penedès y sus extensiones. setembre 1972. p.109-114. Tesi de Llicenciatura, Universitat de Barcelona.