Casa Marimon
Esparreguera

C/ Gran, 45.
    Al nucli antic.

BCIL, POUM d'Esparreguera 2004, article 165.
    ArqueoCat SL- Josefa Huertas i Natalia Salazar

Casa senyorívola de planta i dos pisos, feta amb maó. A la façana principal, es troba la porta d'entrada formada per un arc de pedra escarser dovellat i tres finestres de ferro forjat als costats. A les plantes superiors, hi ha finestres i balcons sense res a destacar. La teulada, a dues aigües paral·leles a la façana principal, acaba en un petit ràfec ornamentat per motllures quadrades. Cal destacar l'nterior d'aquesta casa pel que fa als mobles i la seva decoració en general.

Es té noticia de que en aquesta casa hi vivia la familia Marimon a la primera meitat del segle XIX.

BACHS, E.; RUIZ DE MENDOZA, E. (1983): " Casa Marimon". Baix Llobregat, Esparreguera. Inventari del Patrimoni Arquitectònic.
    VALLS, O. (1961): La Vila d'Esparreguera i el seu terme, pp.103.