Casa JC
Martorell

C. Vistalegre, 18A

Dídac Pàmies Gual. SPAL

Edifici de planta rectangular d'un únic pis amb coberta de teula ceràmica. A la façana hi ha la porta a un costat, i la finestra centrada. Hi ha dues rajoles ceràmiques amb color i un medalló de trencadís amb les inicials JC. La façana està rematada per un capcer d'arc rebaixat entretallat amb cornisa motllurada.

La façana de l'edifici presenta les inicials de JC i la data 1923 . La primera construcció en aquest carrer va ser el dipòsit d'Aigua de Ramon Boltó, l'any 1850, per subministrar aigua potable als edificis que tenia al carrer del Mur i a la plaça de l'Església; les primeres cases edificades d'aquest carrer daten de 1888.