Casa Germanes Estalella
Vilafranca del Penedès

Carrer dels Ferrers, 60

Eugeni Campllonch

Edifici entre mitgeres de planta rectangular, molt estreta, consta de planta baixa i dos pisos
    La façana principal està composada simètricament sobre un eix vertical. A la planta baixa hi ha el portal d'accés, d'arc de mig punt motllurat. Al seu damunt i sustentat per una gran mènsula, hi ha un balcó d'obertura única d'arc rebaixat i amb trencaaigües que ressegueix tota la finestra. Un medalló amb l'interior sense esculpir presideix el dintell. A la segona planta trobem les obertures formant una galeria amb arcades trilobulars irregulars i les baranes dels balconets en forma ondulant.
    El parament és simulant carreus a la planta baixa i llis a la resta amb el coronament en barbacana de fusta.