Casa fundació Mas Llorenç-Pascual
Vilafranca del Penedès

Rambla de Nostra Senyora, 39

Eclecticisme
    Jordi Montlló Bolart

Edifici entre mitgeres de planta rectangular i que consta de planta baixa, tres pisos i amb la coberta de terrat pla amb torratxa.
    La façana principal té una composició simètrica a partir de tres eixos verticals. A la planta baixa, trobem tres portals d'arc carpanell: el central és l'accés principal, els dos restants són entrades comercials. A la falsa clau de l'entrada principal hi ha la inscripció "ANY 1855". En el primer pis destaca la balconada suportada amb carteles, de tres obertures adintellades. El segon i el tercer pis, tenen una distribució de les obertures idèntica. Seguint els tres eixos de verticalitat, trobem tres balcons cada pis, sostinguts pel mateix tipus de cartela, i d'obertura única, també adintellada.
    El parament és de bandes horitzontals amb els carreus marcats a trencajunt. El coronament de la façana és amb cornisa i balustrada i acroteri central.