Casa Elena
Vilassar de Dalt

Carrer Bilbao, s/n

BCIL; Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    Jordi Montlló Bolart

Masia, que actualment fa les funcions de masoveria de Les Quatre Torres. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada al sud-est.
    Consta de dos cóssos i un annex adossat a la façana oriental, amb el carener paral·lel. La façana es compon a partir de dos eixos de verticalitat delimitats per les obertures: en planta baixa destaca el portal d'arc escarser però amb maons posats a sardinell imitant el punt rodó; els brancals són de pedra granítica. Al costat hi ha una altra porta més petita amb una obertura al damunt mateix. Les finestres del primer pis són senzilles i de llinda recta, amb els ampits de maons. Entre les dues portes hi ha un pedrís.

Actua de masoveria de l'edifici conegut com Les Quatre Torres, edificat l'any 1878 per l'adroguer barceloní Salvador Banús i Feliu, germà de l'hereu de Can Banús.

BENITO Pere (2006). Vilassar de Dalt, un poble de futur. Ajuntament de Vilassar de Dalt.