Casa del passeig de Catalunya, 42
Aiguafreda

Passeig de Catalunya, 42

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa construïda durant la primera meitat del segle XX sota la influència de l'estètica noucentista. És un edifici adossat, de planta rectangular, que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El portal i els dos finestrals del frontis són d'arc conopial motllurat. Davant del portal hi ha unes escales amb barana de balustrada. Remata la façana una cornisa i els forats de ventilació sota coberta. El tractament dels murs és arrebossat i pintat, amb les obertures i la cornisa de diferent tonalitat, i un sòcol de pedra. Al voltant de la casa hi ha un pati que queda frontalment tancat amb un mur de perfil sinuós, amb portalada i reixa forjada i pilars amb rajola decorativa.