Can Sobrevias
Aiguafreda

Passeig de Catalunya, 2

Noucentisme
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Torre construïda durant la primera meitat del segle XX sota l'estètica noucentista. És un edifici aïllat de planta rectangular i de notables dimensions, construïda aprofitant el desnivell del terreny. Consta de planta baixa i dos pisos, excepte la torre del costat de llevant, que té quatre nivells. Aquesta està coberta a quatre vessant i la resta és composta a dos vessants. Les obertures són totes d'arc escarser arrebossat, excepte les de la torre i la galeria que hi ha a tramuntana, amb pòrtics d'arc de mig punt separats amb columnetes. La façana que s'orienta a la riera s'obre amb porxos coberts en tots els nivells. El tractament dels murs és arrebossat. El ràfec està acabat amb cabirons.