Casa del carrer St. Francesc d'Assís, 26
El Masnou

Carrer St. Francesc d'Assís, 26

Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular alineada al pla de carrer que consta de planta baixa i planta pis. La coberta, que en origen era inclinada a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana, és plana practicable a mode de terrat en la meitat meridional i inclinada de teules en el tram septentrional.
    La façana principal, orientada a migdia, es genera a partir d'una composició simètrica amb dos eixos de verticalitat que es defineixen a la planta baixa amb la porta d'accés i una finestra lateral a mitja alçada amb reixa de ferro; i a la planta pis amb dues finestres de llinda recta.
    L'acabament superficial del parament és arrebossat llis del que només sobresurten els ampits de les finestres de la planta pis suportats amb dues carteles.