Can Comellas
El Masnou

carrer St. Francesc d'Assís, 27 i 29

Noucentisme
    Jordi Montlló Bolart

Casa aïllada de planta rectangular enretirada del pla del carrer per un pati davanter, composta per un cos principal de planta baixa i coberta plana practicable, a mode de terrat, i un altre cos secundari separat pel jardí i alineat al pla del carrer Sant Francesc d'Assís. Aquest darrer volum acaba formant part del mur de tancament de la parcel·la i pren més presència que l'edificació principal elevant-se un pis més. La planta baixa és lliure i exterior, i l'accés a l'interior del primer pis es realitza per mitjà d'una escala exterior.
    La façana de l'edificació principal, encarada al nord, es genera a partir d'una composició simètrica amb tres eixos de verticalitat definits per una porta centrada i dues finestres laterals protegides per persianes de llibret de fusta.
    L'acabat del parament és un estucat llis amb un sòcol i relleus florals decorant la part superior de les llindes de les finestres. Una marquesina de ferro i vidre protegeix la porta d'accés.
    Una balustrada d'obra corona la façana, actuant de barana de la coberta.

Rep el nom perquè hi va viure el compositor i pintor Joan Comelles.