Carrer St. Francesc d'Assís
El Masnou

Carrer St. Francesc d'Assís 56, 58, 60 i 64

varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Conjunt de cases de cós entre mitgeres de planta rectangular alineades al pla de carrer. Consten de planta baixa i planta pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia.
    Algunes modificacions posteriors d'aquesta tipologia arquitectònica es concreten en la transformació de part de la coberta en un terrat pla practicable o en l'afegit o modificació d'alguna obertura.
    Les façanes es generen a partir d'una disposició simètrica mitjançant dos eixos de verticalitat definits per les obertures: porta d'accés i finestra lateral a la planta baixa i dues finestres a la planta pis, alguna amb balcó.
    L'acabat superficial dels paraments de les façanes és estucat i pintat de diferents tons cromàtics, sense cap element que sobresurti.
    La casa del número 62 manté algunes diferències tipològiques amb la resta, ja que es tracta d'una casa amb una amplada de cos i mig, que la façana es distribueix a partir de tres eixos de simetria; definits a la planta baixa per la porta d'accés centrada i dues finestres laterals, mentre que a la planta pis destaca el balcó central, amb barana de ferro i les dues finestres laterals.