Casa del carrer de Sant Ramon, núm. 16
Santa Susanna

Carrer de Sant Ramon, núm. 16

La planta baixa molt modificada.
    Marc Bosch de Doria

Casa entre mitgeres d'un sol cos, amb una composició característica d'aquest tipus d'habitatges del Maresme, tot i que la planta baixa està molt alterada. La finca va del carrer de Sant Ramon, on té la façana principal, fins el carrer de Montagut. L'edifici consta de planta baixa més pis sota coberta. Al primer pis es conserva un balcó corregut amb dues portes. La façana està pintada de color blanc i ocre i al capdeamunt hi ha instrit l'any de construcció (1925). La teulada és a una vessant cap a la façana, amb una falça barana d'obra que la tapa.

Tot i que el conjunt de cases d'aquest tram de carrer es varen començar a construir al segle XIX, moltes s'han anat refent al llarg del segle XX, com aquest cas.