Casa del carrer de l'Orotava, 13
Vallirana

Carrer de l'Orotava, 13 - Urbanització Vall del Sol
    Al tram final del carrer de l'Orotava, sota el carrer del Canigó

Adriana Geladó Prat

Edifici aïllat de planta irregular i envoltat de jardí. Presenta una composició de cobertes força destacable, formada per cobertes holandeses amb altells i una torre central a quatre aigües de més alçada. Estan bastides amb teules àrabs vidrades i acolorides, disposades formant motius geomètrics. L'edifici està distribuït en planta baixa, dos pisos i altell, amb obertures rectangulars a la planta baixa. Als pisos hi ha finestres d'arc de mig punt amb els ampits decorats amb rajoles vidrades acolorides, exceptuant les de la torre que estan bastides en maons. Destaquen les baranes de les terrasses de la primera planta, amb balaustrades, i una galeria oberta a la façana de migdia i sostinguda amb columnes. La construcció presenta els paraments arrebossats i emblanquinats, amb l'excepció del cos central de la torre que està revestit amb rajola vidrada blava.

És força probable que la construcció fos concebuda com a casa d'estiueig pels voltants dels anys 70 del segle XX.