Casa carrer Sant Miquel 9
Sant Martí Sesgueioles

Carrer Sant Miquel 9

Regular
    L'arrebossat s'està desprenent a la planta baixa i els estucs decoratius d eles finestres esta desapareixent.
    4379433CG7147N0001XS
    Josep Anton Pérez Arriaga (TRÍADE Serveis Culturals)

Casa entre mitgeres ubicada al carrer Sant Miquel, s’estructura en planta baixa i dos pisos amb teulada a una vessant que desguassa al carrer Sant Miquel. La façana és arrebossada  i presenta a la planta baixa dos grans portals als costats i un finestral enmig, de manera asimètrica.  El portal d’entrada té unes línies incises decoratives al voltant. Al segon pis, dues portes  donen a un balcó corregut de llosana motllurada i barana de ferro decorada, destaca la cinta metàl·lica que divideix el balcó acabada en forma de llança i sustentada amb una peça metàl·lica que recolza a la paret decorada amb la figura d’un drac. Una tercera obertura es disposa al primer pis, és una finestra amb dues peanyes al costat, actualment buides. Les obertures del primer pis tenen la part superior rebaixada formant arc rebaixat. El segon pis, la façana consta de dos balcons alineats verticalment amb els portals d’entrada, de llosana motllurada i barana simple. Quatre de les cincs obertures tenen decoració d’estucs (amb capa de revestiment molt primes) amb motius clàssics, com gerres amb flors. La cornisa es configura amb un ràfec de biguetes de fusta entre les quals destaca la decoració en rajoles amb motius florals.