Casa carrer del Pont amb carrer Carril
Sant Martí Sesgueioles

Carrer Molí 1

Josep Anton Pérez Arriaga (TRÍADE Serveis Culturals)

Edifici cantoner estructurat en planta baixa i dos pisos. La coberta del cos principal  és de teula àrab a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana del carrer del Pont. La planta baixa té sòcol arrebossat i presenta tres portes, més una d’un garatge en cos annexat. Les dues portes originals consten de plaques de pedra imitant els muntants i llindes. La porta central té una inscripció, “1734” a la llinda buixardada. Per sobre destaquen arcs de descàrrega de pedra disposada a sardinell. La tercera porta s’emmarca en motllura de morter. Les finestres del primer pis disposa de tres obertures desiguals, asimètricament distribuïdes a la façana i muntant, llinda i ampit de pedra. L’obertura central té una inscripció amb dues dates dividides per una creu (“1711” i “1836”) . Al pis superior, les finestres són de mida petita emmarcades en pedra. La cornisa es feta amb maó ceràmic. Els murs són de pedra irregular disposada horitzontalment i alineats, amb la cantonera amb blocs més gran.

La façana del carrer Carril conserva una finestra històrica al primer pis emmarcada en pedra, al seu costat hi ha un altre i dos més al pis superior, totes amb motllures de morter. Per  últim, a la planta baixa hi ha dues petites finestres emmarcades en pedra. La façana lateral és de composició asimètrica i adaptada al pendent del carrer.