Casa a la Rambla Marquesa de Castellbell 78
Sant Feliu de Llobregat

Rambla de la Marquesa de Castellbell, 78

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Habitatge construït als quatre vents sobre parcel·la enjardinada situada entre la Rambla Marquesa de Castellbell i el carrer Baix Llobregat. Es tracta d'una construcció molt senzilla, que resulta difícil de copsar visualment en la seva globalitat, degut a que de la banda de la Rambla Marquesa la casa està enlairada i només es veu l'alt mur de contenció de la parcel·la, en el qual s'inscriu una porta d'accés al garatge. De fet, des del nivell del carrer, només és possible veure la casa de la banda del carrer Baix Llobregat. Des d'aquí s'aprecia una construcció més aviat gran i de volumetria molt senzilla, amb coberta a dues aigües amb el carenar paral·lel a aquesta façana. S'aprecien diverses finestres rectangulars molt senzilles i arrenglerades. La tanca del jardí culmina amb balustres. Des del costat de la Rambla, i posicionant-nos a una certa distància, es veu com la casa està constituïda per dos volums adossats en paral·lel i un més alt que l'altre. Des d'aquesta banda s'intueix la presència d'una gran terrassa tancada amb balustrada que crea, al pis inferior, una porxada de tres arcs de mig punt, però això només ho hem pogut observar a la fitxa del Catàleg de Sant Feliu feta l'any 1986 en una versió de pèssima qualitat.

La casa resulta difícil d'observar des del carrer i no ens ha estat possible accedir a l'interior del recinte per fer una millor descripció de l'immoble.