Carrer Marquès de Barberà
Vilassar de Dalt

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

El carrer Marquès de Barberà s'ubica a la part alta del nucli urbà, en direcció nord - sud, entre la Riera de Targa i el castell. A la part occidental del carrer hi ha equipaments, com el pavelló poliesportiu, la piscina municipal o el museu, dins la masia de Can Banús.
    És un carrer de cóssos de planta baixa i pis. La composició de les façanes a la planta baixa és de finestra lateral i porta amb arcs escarsers. En el primer pis, és de finestra i balcó, o només amb un balcó. La façana té un coronament en balustrada, a manera de cornisa. La composició recull elements neoclàssics i historicistes.