Carrer Joan Maragall
El Papiol

Carrer Joan Maragall, 5,7,9

BPU. H30-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol.
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

Conjunt de cases en ambient urbà. Destaquen les números 3, 7 i 9 que conserven en part la morfologia original.

El nucli antic del Papiol va anar creixent cap a la vessant de la muntanya que dona a la vall del riu Llobregat, primer amb cases d'arquitectura rural, després incorporant la seva morfologia a la trama urbana que s'anava creant.
    En aquest carrer es van construir cases d'interès patrimonial, la major part desaparegudes, com a Villa Rosa, o Cal Castellet, Cal Huete/cal Josep Albert, Villa Clara, Cal Senyor Morera, encara existent, i cal Jaimito (Faura Arís, 1996).