Carrer Francesc Codina
Vilassar de Dalt

BCIL - Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

El carrer Francesc Codina és paral·lel a la Riera de Salvet, de la que està protegit per un petit muret d'obra de mig metre d'alçada. Les cases estan orientades a ponent i el sòl no està pavimentat i hi ha plantada una filera de plataners. Se situa al sud, molt a prop del castell i enllaça amb el camí de la Costa
    Està configurat per un conjunt unitari de casa de planta baixa i pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana.
    La composició de les façanes a la planta baixa és de finestra lateral i porta, de llinda recta. En el primer pis, té una o dues finestres. La façana té un coronament i una separació entre planta i pis a manera de cornisa.