Carrer de Sant Feliu
Sant Llorenç Savall

Nucli urbà

Estructural
    Ajuntament de Sant Llorenç Savall
    Laura de Castellet i Ramon

El carrer de Sant Feliu es troba a la part nord del poble, i probablement fos una prolongació del carrer Llevant cap a l'antiga parròquia de Vallcàrcara (és a dir, Sant Feliu). Les cases, mitgeres, són estretes i sovint tenen més d'un pis, organitzats de manera caòtica. Hi ha dues cases amb llindes datades del segle XVIII i algunes encara conserven cups per a l'elaboració de vi a l'interior. Com en altres carrers del poble, la majoria de cases tenen el nom en una placa ceràmica. A la part alta, una façana que dóna al sud mostra un rellotge de sol de factura senzilla.

Les dades UTM estan preses a la part alta del carrer, passat el Marquet de l'Era

Prolongació natural del carrer Llevant cap a Sant Feliu de Vallcàrcara, en el moment en què el Marquet de l'Era ja no tenia camps propis arran de la casa. Totes les vivendes del carrer són estretes, llargues i caòtiques, fruit de l'aprofitament de l'espai per famílies humils que haurien millorat la seva situació amb el conreu de la vinya al llarg del s. XVIII.