Carrer de la Rectoria
Sant Llorenç Savall

BCIL Núm CPCC 736 (Comissió urbanisme 05/12/83)
    Estructural
    Ajuntament de Sant Llorenç Savall
    Laura de Castellet i Ramon

Carreró petit que acull les cases de la part posterior de l'església. La part baixa està constituïda per edificis recents, mentre que de la meitat cap amunt hi ha vivendes més antigues; una d'elles té una llinda datada de 1678 i està restaurada amb encert. La resta de cases estan força deixades. La vorera sud és tota ocupada per l'església, i en una paret hi ha les restes d'una làpida que havia format part del cementiri vell.

Les dades UTM estan preses al tram central del carrer, just darrera l'absis de l'església.

Just darrera l'església, aquest vial deuria acollir inicialment la sagrera o espai per a cementiri. Posteriorment s'anirien arrenglerant cases a l'altar banda de la sagrera, seguint la façana de l'antiga rectoria (actual casal parroquial), i fent volta fins a la plaça.