Carrer de Dalt
Martorell

C. de Dalt

Dídac Pàmies Gual. SPAL

És un carrer que es caracteritza pel tipus d'edificis que el configura de finca estreta i bàsicament de planta baixa i planta pis (cases de cos). Trobem també algun exemple de façana amb esgrafiats. Destaquen els edificis amb el números 12, 17, 25, 30 i 37.

La fitxa s'ha omplert amb les dades de la fitxa A2 04 BPU-02.CA del Catàleg de Béns Arquitectònics, Històrics i Ambientals de Martorell, redactat pel Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

El nom del carrer fa referència a la seva situació a la part alta del carrer Nou; les seves cases més antigues, conservades, daten dels segles XVIII i XIX.