Carrer de Claudi Güell
Santa Coloma de Cervelló

National Monument Record
    Monument
    BCIN 1876-CH-EN
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Edifici de planta rectangular amb planta baixa i primer pis. La planta baixa manté l'alineació de façanes del carrer, l'aparell constructiu està arrebossat i hi ha un total de 6 obertures adintellades. Aquest primer nivell de façana està rematat per un fris de maó (que traça una sanefa i una línia de falsos permòdols), que sosté la barana del nivell superior. El primer pis, amb la façana enretirada formant una terrassa entre aquesta i l'alineació de façana de la planta baixa, està subdividit en quatre unitats. Cadascuna d'elles presenta 3 obertures vers la terrassa: una porta central i dues finestres enreixades emmarcades per maó vist i rematades amb arcs rectilinis. Llevat del ràfec, també de maó vist, la resta de la façana està coberta per un arrebossat aboixardat. La coberta (unitària per a tota l'edificació) és essencialment a dues aigües, malgrat que està aixamfranada als extrems.

La planta baixa de l'edifici correspon als cellers de la cooperativa, que tenen una fitxa pròpia.

L'edifici es construí l'any 1920, reservant-ne els baixos com a cellers i per a activitats complementàries a la Cooperativa de Consum.