Carrer Corredossos de Baix, 26 (Muralla Medieval) - Carrer Major, 33-35
Caldes de Montbui

Carrer Corredossos de Baix, núm. 26 i Carrer Major, núms. 33-35

National Monument Record
    Defensa
    Laura Bosch Martínez

Mur de fonamentació de la muralla medieval localitzat a la part baixa del número 33 del carrer Major, format per blocs regulars i irregulars units amb morter de calç de tonalitat blanquinosa de 2,30m en direcció a l'interior de la casa. El seu estat és dolent.

Durant els mesos de març i abril de l'any 2005 es va dur a terme una intervenció arqueològica preventiva en el carrer dels Corredossos de Baix número 26 ja que s'havia d'obrir una rasa per passar-hi una línia nova de gas, de 28 metres de llargada per 60 centímetres d'amplada i una profunditat de 60 centímetres. Només es va poder detectar part d'un mur entre els números 33 i 35 del carrer Major.