Carrer Vic, 27-29
Caldes de Montbui

Carrer de Vic, núms. 27-29

XVI-XVIII
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Laura Bosch Martínez

Estructura formada per una gran pedra massissa que quedava sostinguda sobre dos murs paral·lels amb un dipòsit adossat i un pou. Aquesta estructura hauria pogut servir per a la decantació. Fou localitzada al nord-est de la casa amb núm. 29 del carrer, en una àrea en què no hi havia terraplenament ni tampoc indicis d'haver tingut paviment. No es va conservar cap rasa de fonamentació. Pel que fa al pou que es trobava en el pati, aquest quedà en desús quan es construí la nova casa.

L'any 2004 es va dur a terme una intervenció arqueològica amb motiu del projecte de construcció d'un nou edifici amb ascensor.