Carrer de Vic, 21-23
Caldes de Montbui

Carrer de Vic, núms. 21-23

XIII-XX
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Laura Bosch Martínez

Jaciment que consta de dues sitges emplenades al segle XVI, que correspondrien a la fase més antiga documentada d'aquesta parcel·la. Segurament van ser utilitzades per emmagatzemar gra. A l'extrem sud - est de la parcel·la es documentà un mur que es podria datar entre els segles XVI i XVII, on es trobà un fragment ceràmic de plat de producció blau gòtic.
    Durant el seguiment es va poder observar una tercera fase d'ocupació caracteritzada per la reestructuració de l'espai entre els segles XVIII i XIX. També es constatà una última fase que presentava un nivell d'enderroc modern del segle XX

L'any 1865, el carrer fou afectat pel "Proyecto de Reforma Interior y Ensanche de la Villa de Caldas de Montbuy".
    L'any 2002 i 2003, amb motiu de les obres de reforma d'un habitatge i la construcció d'una piscina en el solar del número 21 i 23 del carrer de Vic, es realitzaren els seguiments arqueològics, que van permetre documentar quatre fases ocupacionals des d'època medieval fins a l'enderroc, al segle XX.