Antic Balneari Solà - Hotel Vila de Caldes
Caldes de Montbui

IIaC-XVIII
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Hotel BB, S.A. Plaça de la Font del Lleó, núm. 1
    Laura Bosch Martínez

Ceràmica vidriada de cronologia recent així com un fragment de ceràmica de blau català, un tros de tègula i un pivot d'àmfora romana sense poder-los associar a cap estructura. Només es localitzaren estructures associades a la galeria de banys de l'antic edifici.

A finals dels anys 1980 i inicis del 1990, es va dur a terme el projecte de construcció d'un nou establiment balneari que substituiria l'antic Balneari Solà. Abans però, es realitzà un seguiment arqueològic. Aquest fou inaugurat el 6 de juliol de l'any 1993 per Lluís Alegre i Selga, Conseller de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya.