Carrer Anselm Clavé
Premià de Mar

Carrer Encall Clavé, 3 i 4

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Text refós 2010
    Jordi Montlló Bolart

Cases de cós de planta rectangular amb planta baixa i planta pis (la casa número 4 té una planta de més). Les cobertes són de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia. Les façanes es generes a partir d'una composició simètrica de dos eixos de verticalitat que es defineixen, a la planta baixa, amb una porta d'accés i una finestra reixada lateral; i a la planta pis amb un balcó corregut, amb barana de ferro i dues obertures amb llinda amb persianes enrotllables en el núm. 3 i de llibret en el núm. 4. A la segona planta del núm. 4 hi ha dos obertures dobles a mode de balconada amb barana de ferro. Les obertures de la casa núm. 3 són totes amb llinda; però les del núm. 4 tenen són d'arc oprimit còncau i a la segona planta de secció trapezoïdal. El parament de la façana és un estucat llis sense ornamentació en el núm. 3 i amb recrescuts a les obertures en el núm. 4. El balcó d'aquesta segona, està suportat per quatre mènsules, així com la cornisa de coronament. En els dos casos la façana està coronada per damunt el pla de coberta per una barana d'obra amb calats.