Can Torrents; Can Padellàs; Horta Sant Josep; ca n'Andiñach
Premià de Mar

Avinguda Roma, 62

Jordi Montlló Bolart

Masia de factura moderna (1929) de planta rectangular que consta d'un cos principal i dos cossos annexes. El cos principal consta de planta baixa i pis, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal. Els cossos laterals són de planta única amb la coberta a una vessant. La façana principal, orientada a migdia, es genera a partir d'una composició simètrica només trencada per una obertura de factura moderna en el cos esquerre. El parament és llis amb recreixement a totes les obertures que són amb llinda a la planta pis i d'arc escarser a la planta baixa.

L'origen d'una branca de la família provenia de Teià. L'any 1929 van construir aquesta casa.

TRAÏD GALLEGO, Xavier (1999). Premià de Mar ...viu la mar de coses. Ed. El Clavell i Ajuntament de Premià de Mar. Premià de Mar.