Can Ton de Can Deu
Sant Feliu de Codines

C. Esperança, 6

XVII-XX
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Masia del segle XVII, actualment integrada a l'entramat urbà, formada per una planta baixa, primer pis i golfes amb cossos laterals de planta baixa i pis. La coberta principal és a dues aigües de teula àrab i carener perpendicular a la façana principal. El tractament exterior dels murs és a base de pedra rejuntada de morter excepte la façana posterior.

A la façana principal, orientada a Sud, destaca l'eix vertical central amb tres obertures: el portal d'accés en planta baixa; una finestra emmarcada en pedra amb àmpit motllurat i inscripció a la llinda al primer pis; i una finestra més petita emmarcada a les golfes. Al cos lateral dret, hi destaca una finestra al primer pis emmarcada amb pedra, ampit motllurat i una llinda amb la data inscrita "1733".

La façana del cos annex que forma una L amb la façana principal, està format per un eix vertical amb porta d'arc rebaixat de pedra sense treballar i un balcó al primer pis amb llosana de pedra i barana de ferro, emmarcat amb pedra i una llinda amb arc conopial. També destaca al costat del balcó una antiga finestra, avui tapiada, amb una llinda que té inscrita la data "1671".