Can Piler
Sant Feliu de Codines

C. Esperança, 10

Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Masia aïllada de planta rectangular que avui dia forma part del nucli urbà. Consta de planta baixa i pis amb coberta a dues aigües de teula àrab i carener perpendicular a façana amb un petit ràfec de maó. El tractament exterior del mur de la façana principal és de morter sense pintar, mentre la resta de façanes estan sense revestir amb parets de pedra vista.

La façana principal es composa de tres eixos on el més destacat són dues finestres emmarcades amb pedra de codina i uns ampits emmotllurats de pedra a la primera planta.

La façana est té uns contraforts que connecten l’edifici amb Can Déu, i la façana de ponent té un cos adossat, de planta baixa amb coberta a un sol vessant.