Can Bosch
Sant Feliu de Codines

XVII-XX
    Joan Rubió i Bellver (reforma segle XX)
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Residencial - productiu
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Masia del segle XVII que va ser ampliada i reformada de forma notable com a gran casal modernista, d’estructura molt complexa.

L’edifici està format per un cos principal i varis volums secundaris de planta irregular. Les façanes principals estan orientades al Sud-oest, tot i que l’accés a l’edifici és fa per la façana Nord i pel nivell alt de l’edifici.

Les façanes són totes de revestiment de pedra amb finestres amb llindes d'arc, amb cobertes de teula àrab, amb diferents disposicions de carener en cadascun dels cossos.

L’accés es fa per la planta segona d'un volum de forma quadrada formada per planta baixa i dos pisos amb coberta a quatre aigües. El elements més destacats d'aques volum són una xemeneia escultòrica, les finestres amb llinda d’arc de pedra i d'altres amb mainell amb columna central, i l’acabat de façana amb una alineació de merlets. Aquest volum s'uneix al cos principal del conjunt gràcies a un porxo amb volta.

El cos principal està format per una planta baixa, dos pisos i les golfes. Té dues finestres rectangulars en planta baixa, dues finestres a la primera planta, quatre finestres rectangulars amb uns arcs cecs decoratius a sobre en segona planta; i quatre finestres més amb llinda d’arc a les golfes en forma de galeria. La zona més alta de la façana es decora amb merlets.

A l’oest del volum principal s'hi adossada, en forma d'angle obert, una galeria amb planta baixa i primera, sobre una base inferior que salva el desnivell del terreny. La galeria té quatre arcades per planta, essent més altes les de la primera planta i amb baranes de ferro entre les columnes. Aquest cos remata també amb merlets sobre les façanes, que alhora estan revestides de vegetació.

Als anys 1960 i 1970 la casa va ser llogada pel rodatge de pel·lícules. El 1994 s’hi va instal·lar un restaurant i actualment, acull un servei de càtering per esdeveniments.