Can Raimundo
Sant Feliu de Codines

C. Barcelona, 50

Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa entre mitgeres de planta rectangular formada per una planta baixa i un pis. Té coberta a dues aigües amb carener paral·lel al carrer i rematada amb un ràfec de maons de pla. El tractament exterior és arrebossat i pintat d'ocre.

La façana principal es composa en tres eixos verticals dels quals destaca el central per ocupar l'accés en forma de portal amb arc de mig punt adovellat amb carreus de pedra. A una banda mostra una finestra llisa amb reixa de ferro, i a l'altre un portal modern a un garatge. A la primera planta, les tres finestres són amb brancals i llinda de pedra motllurada.