Can Serral
L'Ametlla del Vallès

ona aturonada que ocupa la casa de Can Serral

II - I aC
    Si. CC.AA: 1852
    Enric Costa Argemí

Restes en superfície situades prop de la urbanització de can Reixac, a la zona aturonada que ocupa la casa de Can Serral, força planera i ben insolada. El jaciment se situa a la zona entre Can Serral i la torrentera que passa a ponent de la casa, en una zona de suau pendent a ponent.
    A uns 150 metres de Can Serral en direcció oest, abans d'arribar a un alzinar i a la banda de migdia d'un camp d'avellaners, s'hi localitzaren tegulae, fragments de dolia i ceràmica comuna ibèrica a torn, però no s'hi trobà cap tipus d'estructura.
    Es conserven els materials al Museu de Granollers.
    Actualment, aquest espai es troba tancat, ja que pertany a dues finques privades. No s'ha pogut, doncs, realitzar la prospecció corresponent.

Localitzat per Josep Estrada.