Can Sans
Mediona

En uns camps erms al nord de la BV-2136, al tros de les Quarterades.

Reformada a finals del segle XX, segons és desprén de la data 1995 en una de les portes.
    Fitxa ARQ089 del Catàleg de béns a protegir del POUM
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Edifici de planta quadrangular composat de diferents cossos, el principal és al centre i en té un adossat a l’est i un altre a l’oest.

Correspon a un edifici format per planta baixa, pis i golfes fet amb murs de pedra amb coberta a doble vessant de teula àrab i carener perpendicular a la façana. L’entrada principal és a l’est on trobem un porta d’accés d’arc còncau de maó ceràmic amb brancals de pedra, les mateixes característiques que té la finestra situada just a sobre a l’alçada de la planta pis. Les golfes tenen dues petites obertures definides per peces ceràmiques de cantell rematades amb arc de mig punt.

Les façanes sud i nord presenten sis obertures amb les mateixes característiques que les anteriors i seguint un eix de simetria, és a dir tres obertures per planta. A la façana sud trobem un altre porta a la planta baixa i les restes de la boca d’un antic forn, delimitades amb pedra arenosa de color vermell. A l’alçada del primer pis hi ha un rellotge de sol.