Can Salvadoret
Montseny

Ctra. de Palautordera a Montseny, km. 12,7
    Des del camí que va a Can Barrina es desvia un camí cap a la casa

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa de nova construcció edificada on hi havia les restes d'una masia. És un edifici de planta rectangular, de planta baixa i pis i la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. Està construïda aprofitant el desnivell del terreny i per la part lateral s'accedeix directament al pis. A la part de migdia té una terrassa coberta a mode de galeria. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat.

A l'Inventari de Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya hi consta com una ruïna. L'edifici que hi ha actualment es tracta d'una obra nova que substitueix l'antic.