Can Nena
Montseny

Ctra. BV-5301, km. 13

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Nena és una masia del segle XVIII que ha estat reformat al segle XX. És un edifici de planta rectangular al qual s'adossa un volum lateral de forma paral·lela. El volum principal s'estructura en tres crugies, consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa segons tres eixos d'obertures d'arc pla amb llinda de pedra i brancals ceràmics, excepte el portal, que té els brancals de pedra. Prop de la finestra central hi ha un rellotge de sol força desdibuixat. El segon volum és de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures amb llinda de pedra i bancals ceràmics. El tractament exterior dels dos volums es manté arrebossat amb morter de calç.

Des de fa anys que funciona com a restaurant.