Can Volart
Montseny

Camí de Can Volart
    A l'inici del camí que va de Montseny a la Costa

XIX-XXI
    Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Volart és una masia del segle XIX sobre la que fa pocs anys s'hi va fer una intervenció on es va canviar substancialment la seva morfologia. Actualment conserva una part de l'antiga, situada a ponent i de planta baixa i pis i la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. La façana de ponent manté les obertures amb llinda de pedra, i davant seu s'hi ha fet una bassa que podria afectar a la fonamentació de l'antiga. A la façana posterior s'hi adossen diversos cossos de fins a dos nivells d'alçat i la coberta plana. El tractament exterior és arrebossat amb ciment i pedres incrustades.