Can Rossetti
Malgrat de Mar

Eclecticisme
    Francisco Portillo Quintana
    BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Can Rossetti és una casa construïda a mitjans del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. Shi accedeix per un portal d'arc pla emmarcat amb pedra amb l'intradós motllurat, com la finestra del costat, que està demilitada amb balustrada. Al pis hi ha dos finestrals d'arc carpanell sobre impostes, que tenen sortida a un balcó corregut delimitat amb barana de balustrada. El coronament està definit per una cornisa amb voladís des d'on arrenca una barana d'obra. El tractament exterior dels murs és arrebossat, amb línies horitzontals gravades a la planta baixa.

El poeta i polític Francesc Rosetti (Mataró, 1892-1978, Malgrat de Mar) va traslladar-se a Malgrat l'any 1940 després de ser excarcerat i que li fos prohibit residir a Mataró. L'any 1944 se li va concedir a la seva esposa Francesca Boades la llicència d'obres per reformar la façana de la casa.